VOORSTELLEN

Hallie Hallo,

Mijn naam is Marga Scheffers, 2-12-1962, moeder van Dana (1996), Sam (1998) en Kion (2004). Samen met Sam en Kion woon ik aan de Baroniestraat 44 in Weert.

In 1983 heb ik mijn HBO diploma aan de Pedagogische Academie behaald en sinds 1993 ben ik werkzaam in de kinderopvang.

In eerste instantie als teamleidster in Kindcentrum Twiedel-Diedel, een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar.

In 1998 heb ik Kinderopvang Hallie-Hallo, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar opgericht en tot op heden ben ik hier werkzaam.

Ik timmer al heel wat jaartjes aan de weg van de kinderopvang en heb nu ruim 25 jaar ervaring. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Het is voor mij iedere dag een feest om met kinderen te mogen werken. Het geeft zoveel voldoening. Geen dag is hetzelfde. De afwisseling en de verscheidenheid van werkzaamheden enerzijds, en de interactie met de kinderen en hun ouders anderzijds, maar vooral het mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind maakt dit voor mij een superbaan. Want: 

Een kind dat speelt, leert en geniet.

Iets mooiers bestaat toch niet !

In mijn vrije tijd zing ik in een koor en vind je mij regelmatig in de sportschool. Zumba, Pump, lekker bewegen op muziek. Maar bovenal vind ik qualitiy-time met het gezin heel belangrijk.Met vriendelijke Hallie-Hallo groet,

Marga Scheffers